Om oss

Vi är ett svensk-brittiskt par som tröttnat på att springa i storstadens ekorrhjul. Vi flyttade från London till vår gård i Hållnäs 2011 för att skapa en plats för gränsöverskridande möten och kreativt utforskande nära naturen.

Alex Peck har rötter i Storbritannien. Han är utbildad kock men även bakgrund som högstadielärare i biologi/ekologi och utomhuspedagogik och bred erfarenhet som elevassistent till ungdomar inom det autistiska spektrat. Alex är intresserad av odling, hållbar utveckling, matlagning  och resiliens.

Åsa Norling är scenkonstnär, projektledare och pedagog. Efter examen i Performance Design från Central Saint Martins har hon arbetat som teaterscenograf och kostymdesigner framför allt i och omkring London, under senare tid utanför teaterrummet. Under 2018-20 har hon arbetat med konstprojekten #möbleratierp i Tierps köping, liksom den konstnärliga medborgardialogen STADSRÖRA i Norrtälje stad. Åsa har bred erfarenhet av undervisning och workshops, bland annat för Arabiska Teatern, Barnens Snöskulpturfestival, Kulturskolan Tierp och som gästlärare på kandidatutbildningen Performance Design and Practice vid Central Saint Martins.  Åsa är  intresserad av plats-specifika projekt, devising som skapande metod, muntligt berättande och samskapande. 2019-21 arbetar hon en dag i veckan med det lokala utvecklingsprojektet Framtid Hållnäs, för Hållnäs Sockenråd. För CV och portfolio (något ouppdaterad), se asanorling.carbonmade.com

Vi har två små barn, Vide och Alma.

_DSF5718